Producten

Deze geneesmiddelen, orthomoleculaire voedingssupplementen en gezondheidsproducten voor dieren zijn direct bij mij verkrijgbaar:

 

PHYTONICS

downloadJarenlange veterinaire ervaring, gecombineerd met kennis van Westerse en Chinese geneeskunde, fytotherapie, homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde vormt de basis van de  serie gezondheidsproducten onder de naam PHYTONICS. Een uitgebreid team van dierenartsen, acupuncturisten en therapeuten volgen de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van gezondheid bij dier en mens; daarbij gaat het niet alleen om aandoening en symptoombestrijding, maar wordt ook de wijze van omgang met dieren, huisvesting, beweging, voeding en medicatie in de ontwikkeling meegenomen.
PHYTONICS wordt uitsluitend verkocht via de dierenarts en therapeut.

 

PUUR Natuur

download (3)De PUUR Serie is een complete serie producten voor paard, pony, hond en kat. De PUUR Serie is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Alle producten worden gemaakt volgens de richtlijnen van het GMP keurmerk. De PUUR producten zijn ontwikkeld ter ondersteuning van spijsvertering, bewegingsstelsel, luchtwegen, huid en vacht, voortplanting en gedrag.

 

VETRAMIL

puur_honingzalfVetramil Wondzalf  bevat zuivere honing met een hoog enzymgehalte. (Gezuiverde) honing is bacteriedodend en voorkomt infecties.  De lage pH van Vetramil Wondzalf ondersteunt de conditie en de natuurlijke weerstand van de huid. In ziekenhuizen wordt het door veel artsen al standaard gebruikt bij de behandeling van doorligwonden en wonden bij diabetes, operaties en bestraling.

Nu ook verkrijgbaar:  Vetramil Spoelvloeistof.

 

ESPREE

download (2)Speciaal voor paard en pony ontwikkelde Espree een unieke verzorgingslijn op basis van Aloë Vera. De producten van Espree zijn bijzonder effectief en bijzonder mild; ook voor de gevoelige paardenhuid. De lijn bevat geen chemische bestrijdingsmiddelen, is biologisch afbreekbaar en dierproefvrij. Een effectieve, shampoo die de meest hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten bevat, waaronder Tea tree olie en Aloë Vera. Helpt diverse soorten huidaandoeningen te verzachten, waaronder, een droge huid. Stimuleert de aanmaak van gezonde vacht. Kan ook preventief als shampoo worden ingezet om de vacht in optimale conditie te houden.

 

Wil je meer informatie over deze producten? Ik hoor het graag. Op verzoek (en in overleg) kan ik deze voor je meenemen als ik je paard kom behandelen.