Reacties

Zomaar wat leuke reacties van dankbare klanten:

Hoi Eva, een maand geleden heb je onze Arabische merrie S. behandeld. Ik vond het wel even leuk om een berichtje te sturen want ik weet niet wat je gedaan hebt maar het lijkt alsof je haar stiekem hebt verruild of zo hahaha jeetje ik ken haar niet meer terug!! Ik vond haar altijd heel erg stijf, tijdens het longeren, tijdens het rijden, noem maar op, ze schrok overal van… nou, ze valt nu met een lichte hand aan de teugel te rijden! Zelfs in galop en dit heeft ze nog nooit eerder gedaan. Ik kan rustig op buitenrit zonder dat ze enorm loopt te stressen. Okay het blijft natuurlijk wel S. en een arabier maar alles is nu wel normaler… ze reageert niet meer zo overdreven. Ze heeft echt een stuk meer ontspanning.

———————————————————————————————————————————

Hoi Eva! Gister met A. bezig geweest, voelde goed aan. Leek in t begin dat ze weer even haar balans moest vinden, maar daarna deed ze alle oefeningen met gemak!

———————————————————————————————————————————

G. is al aardig wat losser in haar achterhand en schouders na je behandeling! ik heb nog niet gereden maar aan de hand voelt het heel fijn.

———————————————————————————————————————————

Hoi eva, zou je nog even laten weten hoe het nu met mijn IJslander gaat. Ze loopt heel erg goed. Ze tölt heel soepel en ook de draf loopt ze heel goed. Ze loopt mooi in balans, voor de kar kunnen we dat goed zien. Haar benen zijn ook niet meer dik en ook na het  werk worden ze niet meer dik! Wij zijn dus heel blij en S. ook. Ze is vorige week zondag met de kudde ontsnapt en hebben meerdere weilanden over gerend met z’n allen en ook daarna geen dikke benen! We draven nu al langere stukken en het gaat super!

———————————————————————————————————————————

Gaat goed met haar, de eerste dagen in bos gewandeld, daarna zondags in tweespan gehad ook in het bos. Die dag heeft ze zich werkelijk helemaal leeg gepiest haha, onvoorstelbaar, het hield niet meer op, hele watervallen, letterlijk bijna water om te zien. Zelfs onderweg. Maar liep wel goed. Toen (wegens persoonlijke omstandigheden) twee dagen helemaal niks gedaan, daarna weer tweespan en liep voor geen meter. Ze was heel zoekerig in aanleuning en ritme etc, was eigenlijk voor het eerst dat ik met haar zoiets had van: Hmmm, dit zint me niet. Toen volgende dag in enkelspan dressuur gereden en dat ging, na nog aanvankelijk wat zoeken, juist heel goed, dus ik denk dat het zoekerige er even bijgehoord heeft. Ze kon daarna wel ineens dingen die ze voorheen nog niet kon, o.a. vanuit halt heel mooi klein gesloten wegdraven en stukjes wat meer verzameld zonder te diep te komen. Gisteren heeft ze aan de dubbellonge gelopen en merkte ik eigenlijk hetzelfde. Als ik haar rug zo kan houden, dan kan ze wat makkelijker haar bekken gaan kantelen en beter vanuit achter gaan trekken en wat meer oprichting gaan krijgen, maar daar moest ze duidelijk zelf nog wat aan wennen. Ik vond het een leuke interessante ervaring, en hoewel ze dus eigenlijk geen echte problemen had lijkt het toch of het haar een stukje verder op weg geholpen heeft. Nogmaals dank!